КраснийЧервоний

Красний чи червоний
Місяць чи два
Не чули /не бачили
Ми   слова
Не відчували сили
Не відчували спраги

Та не на жарт
Далеко
Поїхали твої руки саме
Туди де прагне
Прагне бути
Від спраги твоє нове життя

Зелені чи жовті улітку дерева
Не має значення
Коли твої руки далеко
 не біля мене


Рецензии