Украинским палачам. Часть 1

"Уніатському та католицькому кату з православним філаретівським фашистом."

Відведи мене, благаю, до церкви,
Хочь шлях, допоможі, вкажи....
Розум мій вже тьма заволокла,
Тяжкі вже стали руки по лікоть у крові....

Відведи мене, благаю, до церкви,
Хочь шлях, допоможі, вкажи...
Гріх мій тяжкий, благаю, хочу змити,
Від нічних криків жертв моїх невинних...

Відведи мене, благаю, до церкви,
Хочь шлях, допоможі, вкажи...
Вже шію мою стискає біль, кров'ю глаза налиті,
Від взгляду вбитих мною дітей, жінок та стариків....

Відведи мене, благаю, до церкви,
Хочь шлях, допоможі, вкажи...
Я знаю, Боже єдиний, мені усе простить,
Може до Раю рабів не пускають, но мене як раба Його пустять...

Відведи мене, благаю, до церкви,
Хочь шлях я вже сам знайшов...
Блискавка 120ї розірвала мене вщент,
Вже стою перед брамами, від яких дме пекучою спекою...


Рецензии