Falling Apart

I have something to tell you, I've been waiting for so long
It's been a while since I heard from you, it's been a journey of my own

I was begging you I was telling you my story
I was reaching out, I've been crying out to heaven.

Chorus:
Heal my broken heart, my heart, my heart, my heart
Open up my heart, my heart, my heart, my heart
Listen to my heart, my heart, my heart, my heart
Keep it complete when I am falling apart
When I am falling apart 2x

I see the leaves are falling, there's autumn in my broken heart
Yet I am raking, each day is getting shorter, the time is running out

I was begging you I was telling you my story
I was reaching out, I've been crying out to heaven.

Bridge:
My heart is falling apart
My heart is broken baby
My heart is falling apart

(c) Zoya Naumchik
October 18, 2015


Рецензии