тиша у в дпов дь...

...і лише тиша
у відповідь мовчала на листи.
 А як без нього жити,
як далі шляхом йти?
Червоні очі - сліди ночей
 неспокою без сну...
А їй би обійняти його на мить одну!
І все було б чудово, і враз би ожила!
Та ні, не чуть  ні слова, і знов вона сама...


Рецензии