Ну те уйта ын урмэ...

Пас дупэ пас вой вени дин урма та,
Ту,пасэре,зборэ дупэ оризонт.
Мержь пе друмул вьеций,ну те уйта
Ын урмэ,еу ам сэ ынэбуш тот:
Фокул че не-а рэнит ку сэжециле,
Ыл вой стинже ку валул мэрий.
Вынтул че не-а-нтристат фециле,
Ыл вой бируи ку лиништя сэрий...
Спаймэ ынгецатэ ну вой авя,кынд
Мэ вор лега де-ун тояг грос ши фок
Ымь вор да,фалник ка ун сфынт
Капул ыл вой ридика,штиинд,
К-ам салват ал меу амор,ал меу норок!
Ну те ынтоарче,те рог,дупэ мине!
Мовилэ де скрум кэлдуцэ вей гэси.
Дакэ те вор обиждуи ла о адикэ,
Дин мовилицэ ярэшь вой рэсэри!


Рецензии