Лист у майбутне

І хочеться аби ти не здавався щораз
 і без бою не йшов світочі
І казка наша най буде без зайвих прикрас
Але тепло нам буде удвох щоночі..

Жадаю твоєї чесності назавжди
І крила обом розкриті.
Тож якшо прийдеш,  то вже не здавайсь, не йди
Ось так бажаю цієї миті.


Рецензии