***

По вулиці зима крокує сніжна...
Та і мені вже зовсім все одно,
Що цілує тебе інша,
Що мій дім полонила тиша
І ллє сльози свої крижані на вікно...


Там, де крапля дощу щойно стала бурулькою,
Там, де мрії засипав сніг коло хати,
Я давно вже змирилася з думкою,
Що мене ти не зміг покохати.


Рецензии