Вiдповiдь Магдi

Автор Магда
http://www.stihi.in.ua/avtor.php?author=46325&poem=168927

Сьогодення...

Чому так гірко плачуть мої очі
Слізьми сухими, як студений лід?
Бо серце перелитись в пісню хоче,
А розум заперечує: - Не слід!
Я замовкаю, не знайшовши слова,
Пірнаю в дні тривожні та піснІ.
Злиняла вщент веселка кольорова,
Червона й чорна фарба на війні...

***************************
Відповідь Магді

В душі твоїй печаль і плачуть очі...
Як страшно... ніби й світ перевернувся.
Всі дні перетворилися на ночі...
За тебе, дорогенька, я молюся.

Не плач! Все буде добре!  Буде добре!!!
Пісні полинуть і заграють барви!
Війна скінчиться й стане чистим обрій!
Мир буде! Будуть мирними заграви!

14. 05. 2015 рік
Світлина з інтернету

***
Рецензия на «Вiдповiдь Магдi»   

Надійся!!!!
І добро вернеться!
Не бійся!
Сонце усміхнеться!
Звертайся!
Бог тебе почує!
Не вагайся!
Доля поцілує!

Юля Куропата   03.05.2016


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.