Дяку мо

Ти будеш малювати темне небо,
Я прикрашитуму його для тебе зорями.
Нам разом буде завжди вільно й легко.
Ми дякуємо, що сплели нас долями.

Ми дякуємо, що так вийшло.
Хоча... все почалося з мого горя,
Але ж всі мої сльози і печалі
Перетворилися у щастя море.

Ти поруч, ти зі мною і ти мій.
І я тебе кохаю до нестями,
Чекаю і чекатиму тебе
Життя свого усього днями.

Ти заспокоїш мого шторму хвилі,
Я ж знов додам тобі проблем...
Я дякую, що ми з тобой єдині
І вірю - разом ми крізь все пройдем.


Рецензии