Загорнулось Сонце в хмари

Загорнулось Сонце в хмари,
Намостило постіль м’якше,
Відмінило барв заграви,
В сон пірнуло… Диво гасне…

Сонцю тепло… Мряці раді,
В Небі граються краплини…
Ніжні Весняні ознаки
Визріваються повільно…

Сонце спить… Весна неспішно
Світом йде, що крок, то – днина…
Сонце виспалось… Мов кішка
Потяглося, вбралось в силу…

Сонце в Небі засвітилось,
Розпорошило хмаринки…
Все, що прагнуло, розкрилось…

Світлі Весняні картинки…

01.05.2016 Вільнюс


Рецензии