Свiчi палiть

             Свічі  паліть.

Свічі  паліть  сьогодні  вночі,
Запаліть  свічі  після  півночі.
Христос  Воскрес,  смертю  смерть  подолав,
За  нас,  за  людей  життя  він  відав.
Христос  Воскрес,  Христос  Воскрес, 
І  бачить  він  усіх,  з  небес.

                06:00.01.05.2016.


Рецензии