Вечiр тихо пливе

  Вечір  тихо  пливе.

Вечір  тихо  пливе,
Як  зустрів  я  тебе.
Як  зустрів  я  тебе.
Моя  квітко.
Ти  така  молода,
А  у  мене  літа.
Ой.  Не  мало  їх  в  мене,
Моя  ти  лебідко.

Ти  красива  така,
А  ще  довга  коса.
І  твій  погляд,
Такий  ясноокий.
Ну  а  я,  не  старий,
І  не  молодий.
Тільки  вже  сивина,
І  я  одинокий.

Ти  розквітла  уся,
Як  весна  та  красна!
І  як  в  тебе  тепер,
Не  закохатись?..
Я  тебе  тут  зустрів,
І  чарівністю  брів.
Глибиною  очей,
Я  б  хотів  милуватись…

Ти  голубко  моя…

   19:20.30.04.2016.


Рецензии