Ой, писанко!

Ой, пис'анко косичк'ова,
'Яка ти барвиста!
Мов піс'енька колискова-
Ласкава та чиста.
Променіють  фарби тв'ої ,
Файні і яскраві.
Розлились річок сувої
По траві-мур'аві.
Синє небо проглядає
Крізь дерева віти.
Сонця світло завітає-
Буде щастя дітям.
Крутис'я- но, писан'очко
Як Земля за Сонцем.
Хай загляне в'есна-дочка
У моє віконце.
Світла Пасха в цюю дн'ину
Мир нехай приносить.
Хай в родину на гостину
Кожен нас запросить.
І не має ліній стрічка
Ні кінця , ні краю.
Мерехтить святкова свічка
Ніби у тім р'аю.


* Наголоси у словах передають колорит традиційної коломийки,тому можуть бути незвичні.В деяких місцях їх позначила.Музика коломийки вот:http://x-minus.org/track/14725/коломийки


Фото :Фестиваль Писанок.Софіївська площа 2016


Рецензии