Казки у повсякденн

Хоч госпОдарка вже осінь,
Та по-літньому ясні
Ще промінчики і досі -
Не осінні ж ніби дні!
Ось кабак собі квітує:
Переліз через паркан
Й мовби сонечком частує -
Жовта квітка не бур'ян!
Поряд з ним панич яскравий
Теж бадьоро спогляда -
Тож, питання "як же справи?",
Безсумнівно, відпада!
Так, казки осінньо-літні
Всім дарують дивосвіт -
Отже, їх завжди, як нині,
Цінувати серцем слід!


Рецензии