Нужна си ми...

Влюбените ти очи не виждам в мрака.
Усещам само ритъма на своето сърце.
Подготвят мислите ми яростна атака
тялото ти да превзема с моите ръце.

Очакват страстите зелена светлина
за утоляване на женските мечти.
Ще разруша последната стена,
защото като въздух нужна си ми ти...

10.11.2014 г.
Из сборника с любовна лирика
"От първо лице", София, 2015 г.


Рецензии