Я буду поряд

Я буду поряд, коли відкриєш очі,-
Ти будеш відчувати всю мене...
Я буду поряд, милий, усі ночі,
І прожену від тебе все сумне...

Я буду поряд і тобі відрадою,
Як зірочка світитиму завжди.
В душі і серці ніжною принадою,-
Я вбережу від всякої біди ...

Я буду поряд теплими світанками,
Пташиною, що стука у віконце...
Прозорими, вечірніми серпанками,
Для тебе,любий, я прихилю сонце...
29 04 2016 р
Вікторія Р


Рецензии