без Волi...

 

…прозорість розбитого неба у зорях,
в мовчання вміщається всесвіт зворотній…
скорилося серце бездонню емоцій,
і зовні спокійно, як перед грозою…

відвиклі від правди ті спогади голі
де ми спантеличені грою без правил,
на безліч безсонних годин розбивались,
ми так і не вбачили справжньої Волі,
бо світ забруднили, й свободу собою –
відмовна байдужість знебарвила долі…


Рецензии