Попереду життя

Попереду життя
І сотні тисяч слів,
Попереду нові й нові світи.
Збери з думок сміття,
Розплутайся з вузлів,
І далі всім світи,
Як сонце. Не барися,
Засліплюй людям очі,
За щось нове берися,
І дихай що є мочі
На повні вільні груди.
Живи завжди й усюди!!!


Рецензии