дурень

Дурощів кілометри
Мудрощів хай би йота
Глуздом життя не щедре
Така собі нагорода
Може ще наштампує
Батько розуму людям
Та й начепить як збрую
Роботам на погруддя
Може знайдеться дехто
Невідповідно хвацький
І не зіллє в колектор
Подарункову цяцьку
Дурощів кілометри
Залишок не тотожний
Констатувати можна
Дурень непереможний
Підозрюю що й безсмертний


Рецензии