Чому нема мяса

Запитують мене останнім часом –
Чому в країні стало важко з м‘ясом?
Тому, що свині всі й усюди
вже повиходили тихенько в люди.
Корови вийшли заміж, козли переженились,
а барани у кандидати захистились.
Ще й правлять віднедавна бідним людом
і ситуація така в країні всюди.
Лише курям дісталось мало втіхи -
вони подохли майже всі зі сміху.

28.04.2016


Рецензии