Л кар

Сидить у царсті цар та бог,
Й веде з людьми він діалог,
Про те, що треба, що не можна,
Що знать людина моє кожна.

Цей цар і бог відомий всім,
Відомий розумом своїм,
До нього йдуть з усіх усюд,
Бо він позбавить від застуд!

Лікує він УСЕ і Всім,
Від скарлатин та до ангін,
Лікує рани, переломи,
Артрити, спазми та судоми.

Чи день то буде чи то ніч,
З тобою буде пліч-о-пліч,
Старанно буде лікувати,
Своїм умінням чаклувати.

Він став на шлях цей непростий,
Убравсь в халат пречисто-білий,
Знання безмежні проростив.
«Він»- ЛІКАР, гордий, сильний, вмілий!


Рецензии