Ех людино...

Зрозумійте, що зараз вік такий
Століття печалі, образи і болю
Ходить поряд закоханий, веселий, сумний
Не факт, що кожен з них насипе вам солі

Зрозумійте, добром до людей зараз важко
Не видно його абсолютно.... прозоре
Ваз зрадять, розбивши об голову пляшку
В якій роками зберігали зло й горе

Зрозумійте, кохають зараз інакше
Не почуттями, серцем, поцілунком
Любити і кохати стало важче
Це стало вже звичайним розрахунком

Ти любив людини з душею
В певній мірі гордився нею
І навіть поряд дозволив іти
Тай не пробував краще знайти
А тебе обдурили,зігнули
З прірви тихо собі зштовхнули
Тай не страшно, що час згубив
Найстрашніще, що час цей сплив...

P.S.
Зрозумійте, що треба просто з коханням жити!
Не залікувати  до кінця в душі жодного шраму!
До кінця Вас буде  по справжньому любити,
Тільки ваша добра, рідна й мила мама!


Рецензии