Троянди болю

У саду зірву троянди болю
Та проллється кров душі,
Чи зможу їм я дати волю?
Знов полетять зі столу аркуші.

Нехай же ті жалю троянди
Розквітнуть знову повесні
Все ж не сховати тої правди,
Що таїться чемно в глибині.

У пам'яті залишусь заметіллю,
Ми тепер лишень товариші.
Душа кричить всьому довкіллю,
Прочитаєш,може,й ти мої вірші?


Рецензии