Pekson poulopom to syartin ton ponom

Pekson poulopom to syarti`n` ton ponom`
Ke na mi en ahpaston...
Ta loya ftoha, sin kardias ton tonon
Pekson paleon skopon....

Kapote ksan a`elepo ta meryam`
Ya na kolizo tin pshim`,
O Kalantarts a`gnefiz Momoerya,
Ke na anthiz i Lamprim`...

Parakalo`sas, o`matyam, mi kleten,
En o laos dinatos,
Ata nto epemnan lafra ipoferten,
Krati`mas o Agios Hristos!

Epar so sher eksorias valitsan
Ke eks`opis na teris...
En i zois karfomenon karfitsan,
Feren ta stoudyas opis...

Erte`soumon ksan ekino i ora,
Ontes o Ponton tha leii:
"E-e, shkil`pedia, pashkim istoun hora?"
Kloskoun so`spit i ROMEII!!


Рецензии