Життя руйнують

               Х   Х   Х


Засранцы с мордами пропитыми
Рулюють: "Де? Коли? З... - Куди?.."
Мордяками, від крові ситими,
Життя руйнують - і світи!

Від Подебрада до Іосіфа
Ліан олжі тримає міст,
Де гоп - пака танцюють зопалу,
Серця, яким кохання зміст

Був богом даний, ланом ніжності,
Голублячим синів землі,
Яка відправила до вічності
Любові й честі кораблі!


Рецензии