Maxic, pentru mamica

Mamicuta mea cea draga,
Cea mai dulce-n lumea-ntreaga!
Ma ajuti sa cresc eu mare,
Grija ai de fiecare.
Te-ngrijesti atit de bine
Totdeauna tu de mine.
Iar acuma-ti multumesc,
Pentru ca tu ma iubesti.
Eu promit sa te ascult,
Te iubesc si  sa te-ajut
Sa-ti dea Domnul sanatate
Si binecuvintari in toate!!!!


Рецензии