Тихе мiсце на землi

Є тихе місце на землі,
Де лагідні спадають роси,
Де довгоногі журавлі
Пасуться на п"янких покосах.

Де  дозріва  жива  вода
В глибоких чарівних криницях,
Де ніпочім люба біда,
І  де - дитинство в травах сниться...


Рецензии