Сороки та бiлка

Я з балкона побачив злу білку:
За гніздо із сороками б'ється.
З'їла яйця і сіла на гілку,
Цей обід найсмачнішим здається.

Вже закінчився бій: дві сороки
Залишили гніздо, вже пустує.
Без діток цілий рік, білобокі...
Закон сили в природі  існує.


Рецензии