Бути

Бути гордої , красиво, стильно ?
Піднятися з колін - не мучитися !
А ні нерозумно та сумно
Я сильна! Так , я - сильна ;
І все у мене вийде !!!

Твердила : « Чи зможу ! » Відчайдушно
І знову , піднімаючись , падала ...
Поки не настав ненавмисно :
Раз падаю , значить - слабка ...

Так , - слабка і втомлена ;
І брехати собі - що хорошого ?
Адже в сотий раз гордо встала -
В сто перше - долею пригальмований .

Що будувала , що зносила я -
Перемоги вели до поразок ...
Бути гордої - не означає сильною ...
Бути сильною - прийняти зі смиренням ...
І вже ні коли не бути слабкою.


Рецензии