Impleteste-ne, Doamne

Impleteste-ne, Doamne, intr-o cununa,
Sa simtim impreuna unii cu altii,
Intotdeauna sa putem sa fim una
Si sa ne iubim fierbinte ca fratii.


Impleteste-ne, Doamne, cu draostea Ta
Ca sa umblam smeriti in sfintenie,
Sa putem spune "FACA-SE VOIA TA!",
Iar inima s-o pastram in curatenie.


Invata-ne Tu indreptarile Tale,
Ajuta-ne sa-nfaptuim voia Ta.
Doar cu Tine vom fi biruitori pe cale,
Doar cu Tine pace putem avea!....


Рецензии