Всмiхаюся

Усміхнулось сонечко
У моє віконечко,
Тож всміхаюся і я,
В краще вірю я щодня.

Ще з дитячих своїх днів
Я вже добре зрозумів,
Був і голод і війна,
Опустилися до дна.

Та ми вижили тоді
У смертельній боротьбі,
Нині ж дикий капітал
Відбирає наший нал.

Не здолати йому нас,
Бо настане врешті час,
Й ми стриножимо його
І доб’ємося свого

Щоб пішов він в небуття
Й буде добре в нас життя,
Тож борімося із ним
Дуже диким і крутим.
28.04.16.


Рецензии