Павук-санiтар

В нас під шафою павук,
В нього вісім довгих рук.
В нього тулуб, наче шар,
А посада – санітар.

Де не є, в усі кутки
Ставить він свої пастки.
В нього дуже гарний слух,
Не врятують крила мух.

Він мисливець - хоч куди,
Насторожі він завжди.
 - А-а-а, впіймалась!-І, за мить,
Муха, злякано, дзижчить.

Рветься, рветься та дарма –
Міцно він її трима.
Мух заразних й комарів
"Санітар" немало з’їв!


Рецензии