Пайда агор адамле

Адамлани хIабала,
УркIилизе це лебил.
ГъайбукIас хIябра бала
Мезли гьади бикибил.

Цалисра дигхIайгахъу,
БяхI аржува гъайбукIас
ШипIле бууй халкьике,
Бала хIябра ганзбукIас.

Эш дунъялике ахъу,
ХIалта дигулна уэс
Яшади укIасикем
ХIярера ахIял баргес.

Пайда агор инсантли,
Дуния бицIилебар
Цаца ахIял угьалра,
Арагъакан гъайбукIар.

ХIябра цIакьле дигунра,
ХьанцIа зубразе арцес
Дунъялзе ну хIавгьале
ГIяламт шипIле буарбес.


Рецензии