Моя Украина

Велика i рiзна, зелена й квiтуча,
У свiтi лише є краjiна одна.
Зеленiji гори безоднi i кручi -
Моя Украjiна, Батькiвщина моя

На твому вiку були злети й падiння,
Гiднiсть i слава були данi не дарма.
Та надважливе i найкраще  умiння -
Боротись, коли вже надiji нема

Пiдступнi, зрадливi, нечеснi сусiди
На долю твою випадали не раз.
Але не змолги поламати й скорити,
Бо правда назавжди лишається в нас.

Тебе населяють найкращiji люди,
Iз серцем чутливим та вогнем у очах.
Вони не дозволять продажним Iудам
Твою незалежнiсть перетворити на прах.

Я вiрю у те, що настане той ранок,
Коли кожен iз нас зможе вийти з пiтьми,
Коли в кожного буде свiй дiм i достаток.
I бiльше не буде тоji страшноji вiйни.


Рецензии