Мiж болем, жалем та любов ю...

Між болем, жалем та любов'ю,
Між спогадами й засохшою кров'ю
Миготять розпорошені долі,
Рясніють холодні долоні.

Ріка не лишає відбитків,
Ніхто не рахує тих збитків,
Лиш інколи вітер роздмухує попіл
Героїв, повсталих проти холопів.

Ранять уявно містичне чоло,
А до своїх їм все одно,
Хай руйнується все навкруги,
Аби то свої береги, та й ті не зберегли...


Рецензии