Будь хоть на мить

Мой уют состоит в тебе.
Без тебя рушится мой дом.
Установи прочный хребет.
Не ищи смысла в плохом.

Намолюю тобі світлий путь.
Мені сумно коли тебе зовсім немае.
Хоть на мить,хоть у вісні,але будь.
Підніми руки в гору,до неба,до краю.

Не ищи, а тримай.
Не проси - вимагай.
И не порть - ти чаруй.
У минулому погано - обнуляй.

Мій затишок полягає в тобі.
Без тебе руйнується мій будинок.
Якщо хочеш йди.
Але потім,не турбуй мене ні хвилини!


Рецензии