Так хочеться рожевого життя...

Так хочеться рожевого життя,
Щоб мир настав на всій нашій планеті.
Щоб війни всі пішли у небуття,
І ми були б щасливі на портреті.
Так хочеться, щоб кожна із жінок
Вдягла свої найкращі вишиванки,
Дівчаток прикрашав би всіх вінок,
І свято починалося вже з ранку.


Рецензии