У полонi

Напишу тобі на долоні,
послання,-
а ти дивитимешся, читатимеш.
Я у полоні,
ти рятуватимеш?

Мене у неволі.

Будеш вино?-
біле, червоне?
Давай як в кіно,-
заодно,-
чай охолоне.

Я малюватиму картину,
а ти  будеш пити.
Я малюватиму людину,-
яка посміла мене закрити.
 
Давай останній ковток,-
я не чекатиму.
Ти ранив до кісток,
я тікатиму.


Рецензии