Озор

Огрикларни сезмасликка мадорим етмас,
Хис этяпман барчасини – одам эканман.
Хайвонларнинг шикастлари дилим тарк этмас,
Яранинг, эх, муъжаси хам яра экан-да.

Гина эмас, кудуратмас - хакикий яра,
Озор эса хар дакика озор, у – титрок.
Катта-кичик булмас озор дунёда сира,
Игна билан мумкин хатто одам улдирмок!


Рецензии