Я тебе творила

Я тебе творила
Так, неначе з глини…
Я в тебе вкладала
Все, що відчувала…
Десь перестаралась…
Щось не розпізнала…

Я тебе будила,
Доки малась сила…
Я тобі співала,
Поки голос мала…
Щось не зрозуміла…
Не за те молилась…

Я тебе любила…
Все тобі відкрила…
Я тобі віддала
Більше, ніж придбала…
Про себе забула…
Вмерла і незчулась…

Я тобі світила,
В Світлі розчинилась…
Я тебе звільнила,
Щоб розкрити крила…
Піднялася в Небо,
Поки що без тебе…

24.04.2016


Рецензии