Пiсенька про вишиванки, або Не сумне

Є у мене біла вишиванка.
Є і чорна – і вона пасує.
В мене є білявка-колежанка.
Є чорненька. І обох бракує.

То одну, то другу, як прийдеться,
люблю вишиванки, за нагоди...
І мені білявка не минеться.
І чорнявки не забуду вроду.

Хай красу дівочу Бог боронить!..
Хай не має спокою серденько.
...Я купив вишиванку червону.
Буде ще й милесеньке руденьке...


Рецензии
співається!

М-Арфа   08.05.2016 01:29     Заявить о нарушении
ВеселЕньке

Миклош Форма   08.05.2016 11:53   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.