***

І ніч- чародійка, і все в ній - омана.
Не зкритись нещасним від злого дурману.
Будь ласка, не йди, залишай своє лихо,
Вздиха місяць в небі, нечутно, так тихо,
по всім , хто в забаві забув пісню волі,
що вітер співа у широкім просторі.
По всім, хто в окопах поснули і мріють,
Що ті безперечно від злиднів укриють,
по всім , хто чекає, ночами не спить,
отих, що в окопах: у вікон сидить.
То вітер співає, по всім, хто під ним,
під небом, під солнцем, по добрим та злим.
То вітер співає о кожнім із нас,
то вітер рахує життєвий наш час.


Рецензии