Мяу

Я був
засмучений  самотній. Не мав я
сенсу до життя,

А доля тихо посміхнулась, приготувавши забуття.

Забув про все на білом світі. Про біль, самотність та
журбу,

Та завдяки моїй принцесі завжди готов на боротьбу.

За тебе ти мое кохання, за тебе ти моя любов,

За твої очі, твої руки боротись буду знов і знов.

Якщо цікавить моя думка, тобі пораду зараз дам –

На вушко «мяу» прошепочеш, тебе нікому не віддам.        16.12.2013


Рецензии