Для Тебе...

Я несподівано відчув це,як погляд твій мене пізнав, як солодко в обіймах, тебе тримав...


Твої вуста та поцілунки вкривали тіло від всіх ран, які загоювалися гірко тому, що сльози від твоїх очей бальзам...


Мені потрібне твоє тіло щоб віддаватися вогню, щоб жити вічно у цій миті, тебе в обіймах збережу!


Рецензии