Сьогоднi у нас

                Сьогодні  у  нас.

Сьогодні  у  нас,  вербна  неділя,
І  я,  тільки  на  Господа  маю  надію.
Що  він  принесе  мир  Україні,
Для  неї  тепер,  найголовнішу  подію.

Здається  мені,  що  здуріли  ті  люди,
Які  вважають,  що  від  війни  толк  буде.
Хто  хоче  тепер,  лише  тільки  стріляти,
Бо  де  ще  за  вбивство,  можна  заробляти?..

Хоча  все  починалось,  як  звичайний  протест,
Та  сусід наш,  роздмухав  його  до  небес.
А  тепер  радіє,  в  нас  громадянська  війна,
Що  ми,  самі  винні  і  кругом  наша  вина.

Та  зло,  в  Світі  творити,  це  гірше  напасті,
Але  я  вірю,  що  Господь,  не  дасть  пропасти.
Поможе  він  ненависть,  всім  подолати,
І  тільки  любов,  до  ближнього  мати.

                11:05.24.04.2016.


Рецензии
С Праздником, Михаил! С Вербным Воскресением!
Счастья, здоровья, света!

Кузьмина Ольга Сергеевна   24.04.2016 13:14     Заявить о нарушении
Добрый День, Ольга Сергеевна!

Спасибо, за поздравление и отклик!

И Вас, с Вербным Воскресеньем!

Радости и Божьей БлагоДати, Вам!

Михаил Онищенко2   24.04.2016 13:23   Заявить о нарушении
Спасибо большое!!!

Кузьмина Ольга Сергеевна   24.04.2016 13:27   Заявить о нарушении