А Богу неважливо... на укр. яз

А Богу неважливо хто ти є:
З якою мовою, якої нації...
Для Нього серце відчини своє',
Нехай заповнює душі' прострації...
Про статус Господу навіщо знати,
Йому' думки' належні присвяти',
Янгелів дасть в житті допомагати
І одарує Духом Пресвятим.
Сліпого поклоніння Бог не хоче,
Його лестиво - зайве величать,
Розплющ свої' затьмаренії очі,
Та спробуй непроще'нне пробачать.
Безглузді жертви не потрібні Богу.
Від се'бе вмій спокуси відганять,
Над самісттю отримай перемогу,
Щоб знов Христа гріхом не розпинать.
Якого "бога" ділим між собою?
Бо для усьо'го людства Він - єдин!
Поставимося до братів з любов"ю
Й настане час великих перемін!


19.04.16р.


Рецензии
Самые большие распри --- на базе религии... а теперь и политики...

Людмила Татур   16.05.2016 09:17     Заявить о нарушении