Справжне кохання

Я б хотіла у сні політати,
Подивитись на небо із мрій,
Сторінки щастя у книзі гортати,
Та вкладати їх в безкінечний сувій.

Шепотіти тихо кохання на вухо,
Вдихаючи твій п'янкий  аромат,
Спинитись на губах тихим звуком,
Та завмерти в руках немов експонат.

А якось покинути тебе на ясній зорі,
Ні, не думай,  лиш на хвилину,
Щоб помилуватись тобою з землі,
Та кричати: "Кохаю тебе!" без зупину.

І хоч час по душі скребе вітрами,
Гонить швидко стрілки наперед,
Я завжди тебе кохатиму без тями,
Цілуючи твої губи солодші за мед.

Тільки знай, що завжди я чекаю,
Твого дотику з трепетом серця,
Бо лиш одного заповітно бажаю,
Те, що справжнім коханням зоветься!


Рецензии