Отакойi...

Занедужав Грицько і пішов до лікарні,
але лікар попався йому жартівник.
Подивися уважно і сказав, що останні
доживає години життя чоловік.

Засмутився сердешний, та лиш на хвилину,
завернув в гастроном і скупився на славу.
Наостанок порадую власну дружину –
розмірковував він, уявляючи Клаву.

А удома Григорій сказав своїй киці
за проблеми свої та ідею про п‘янку.
- Будем пити всю ніч і до ранку любись!
- Ох, і хитрий який, не вставать тобі ранком!..

23.04.2016


Рецензии