Расул ХIямзатов

Нушия Дагъистайзе
Дура икиб ца адам,
Багьри лебле бекIизе
Бариби хIяйран гIялам.

Дагъистан ахъбариби
Цуния саримтичу,
ГIяламт хIулбикахъиби
Цуния багьриличу.

ХIу багьандан Дагъистан
Лебил дунъялзе бала
Лебил дия чархичу,
Бирисра хIатI баркалла.

Дунъялизела халкьли
Бала нушия ватIан,
ХIа ахIялил саримтли
Ахъбариби Дагъистан.


Рецензии