Погода в квiтнi

Вже сьома ранку,
та ще не розвидніло.
Як  сива хмара
знов насунулась зима.
Сніг із дощем
наввиперидки бігли,
та переможців
серед них нема.
Погоне вітер
хмари в далі сині.
Із снігу стане
чиста та жива вода.
Мінлива дуже,
стрімка погода в квітні,
та зеленіють ниви
й на луках трава.


Рецензии
Використовуйте латинську "і" і знакнуть у заголовку пробіли...

Лида Скрипка   23.04.2016 20:29     Заявить о нарушении
дякую!

Венжега   23.04.2016 22:54   Заявить о нарушении